Zomer sale: tot 30% korting Zomer sale: tot 30% korting  SHOP NU  Details

GRATIS verzending bij aankopen boven € 115 met een VIP account. Gratis inschrijven!

⚽ Skechers Football: nieuw Evolution Pack beschikbaar! Check nu

Ontvang 20% korting* door jezelf aan te melden op onze nieuwsbrief. Meld je aan! | *Details

Als The Comfort Technology Company™ bieden onze producten een reeks innovatieve functies die exclusief zijn voor Skechers.

Best verkopende modellen

Uitgelichte technologieën

 

SLIP-INS-TECHNOLOGIE

Stap in stijl en comfort met Skechers Hands Free Slip-ins™, ontworpen met een uniek Comfort Pillow™ in de hiel.


 

MASSAGE FIT™ TECHNOLOGY

Elk paar biedt Hyper Burst®-demping met dubbele dichtheid en het stevigere golfgedeelte in het midden van de buitenzool zorgt voor een zacht massagegevoel bij elke stap.

 

 

ARCH FIT® TECHNOLOGY

Met Arch Fit-technologie en een gepatenteerd ontwerp dat podotherapeut-gecertificeerde ondersteuning van de voetboog biedt, ontwikkeld op basis van meer dan 20 jaar aan gegevens. De uitneembare en ondersteunende dempende binnenzool biedt de ultieme oplossing voor de hele dag comfort.

 

 

MAX CUSHIONING® TECHNOLOGY

Ervaar het nieuwste van gedempt comfort en uitzonderlijke ondersteuning met Skechers Max Cushioning™. Elk paar biedt een enorme superlichte laag Ultra GO®-demping plus een luchtgekoelde Goga Mat™-binnenzool die 's ochtends en 's avonds geweldig aanvoelt.

 

Meer comforttechnologieën
slip-ins logo

Uitgelicht model: instappers Ultra Flex 3.0

Stap in gemakkelijk draagcomfort met Skechers Hands Free Slip-ins™: Ultra Flex 3.0. Ontworpen met onze exclusieve Heel Pillow™. Deze stijl heeft een door Stretch Fit® ontworpen bovenwerk met een gedempte Skechers Air-Cooled Memory Foam®-binnenzool.