Zomer sale: tot 30% korting Zomer sale: tot 30% korting  SHOP NU  Details

GRATIS verzending bij aankopen boven € 115 met een VIP account. Gratis inschrijven!

Ontvang 20% korting* door jezelf aan te melden op onze nieuwsbrief. Meld je aan! | *Details
PERFORMANCE COMFORT

Onze missie bij Skechers Performance is het creëren van hoogwaardige producten die zijn ontworpen om aan de eisen van atleten te voldoen. We werken samen met een zorgvuldig uitgekozen team van topsporters om met ons bekroonde schoenen te ontwerpen. Hun diepgaande kennis en vraag naar uitmuntendheid drijft elke stap van het ontwerp. Ons doel is om de beste, meest innovatieve schoenen ter wereld te creëren voor golf, pickleball en hardlopen.

Skechers GO GOLF loopt voorop als het gaat om prestatiecomfort op de baan. We ontwerpen onze schoenen om voor comfort, zodat spelers meteen voelen dat onze kenmerkende aanpak hun verwachtingen in de eerste ronde overtreft.

Onze nieuwste categorie die op de markt komt, biedt comfort en prestaties zowel op als buiten het veld. Skechers Pickleball-schoenen zijn speciaal ontworpen voor de unieke bewegingen van Pickleball, dus of je nu competitief of sociaal speelt, Skechers heeft het voor je.

Innovatie is de drijvende kracht achter onze GO RUN-categorie. Van onze bekroonde Hyper Burst-technologie tot onze gepatenteerde Carbon Infused-plaat, de collectie biedt een reeks innovatieve schoenen voor hardlopers van elk niveau.